قابل توجه اساتید ، دانشجویان و کارکنان

وَأَنکِحُوا الأَیامىٰ مِنکُم وَالصّالِحینَ مِن عِبادِکُم وَإِمائِکُم ۚ إِن یَکونوا فُقَراءَ یُغنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضلِهِ ۗ وَاللَّهُ واسِعٌ عَلیمٌ     سوره مبارکه النور آیه 32
مردان و زنان بی‌همسر خود را همسر دهید، همچنین غلامان و کنیزان صالح و درستکارتان را؛ اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بی‌نیاز می‌سازد؛ خداوند گشایش‌دهنده و آگاه است!

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در نظر دارد به منظور تسهیل ازدواج اساتید ، دانشجویان و کارکنان محترم و به منظور زمینه سازی و آشنایی هر چه بیشتر و بهتر متقاضیان این امر مقدس اقدام نماید.

متقاضیان محترم می توانند با پر کردن فرم الکترونیکی مخصوص (لینک ذیل) در این طرح شرکت نمایند.

هدف اصلی از اجرای این طرح صرفاً آشنایی و تسهیل در انتخاب مورد مناسب جهت امر حسنه ازدواج می باشد.

جهت پر کردن فرم الکترونیکی اینجا کلیک نمائید.

1401/03/21