برگزاری جشنواره آموزشی عروج ثانیه ها ویژه کارکنان و دانشجویان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ؛ دفتر نهاد رهبری در نظر دارد به جهت بهره گیری کارکنان و دانشجویان از فیوضات ماه مبارک رمضان جشنواره آموزشی عروج ثانیه ها را به صورت مجازی توسط سامانه آموزش مجازی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه(سامن) برگزار نماید.

علاقمندان جهت شرکت در جشنواره با مطالعه کامل و دقیق اطلاعات ذیل نسبت به ثبت نام در سامانه و گذراندن دروس اقدام نمایند.

شرایط و مراحل ثبت نام  :

1 -  ابتدا وارد سایت  Nahad.bums.ac.ir شویـد.

2-  روی لینک سامانه آموزش مجازی نهاد دانشگاه (سامن)  کلیک کنید.

3 - با کلیـک روی «ثبت نـام» عضـو سامانه شوید.

4 -  سپس با وارد کردن کد ملی و کلمه عبورتان در دوره  ثبت نام کنید.

در پایان جشنواره بین تمامی دانشجویان و کارکنان (اعم از رسمی و شرکتی ) که سه درس جشنواره با نمره بالا گذرانده باشند قرعه کشی به عمل خواهد آمد و هدایای نفیسی اهدا خواهد شد.

همکاران *شرکتی* بعد از گذراندن دروس جهت شرکت در قرعه کشی گواهینامه را به ایمیل  nahad@bums.ac.ir  ارسال نمایند.

عنوان دوره : عروج ثانیه ها

گروه هدف : تمامی کارکنان و دانشجویان دانشگاه در سطح استان

زمانبدی شرکت در دوره :

از 22 فروردین لغایت *صبح* روز 17 اردیبهشت

زمانبدی ارائه گواهی شرکت در دوره به رابطین آموزش هر واحد جهت ثبت امتیاز آموزشی : (ویژه کارکنان)

22 فروردین لغایت 31 مرداد سال جاری ( با توجه به مشکلات پیش آمده در سال گذشته تاریخ صدور گواهینامه به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.)

دروس دوره

1- زندگی هدفمند و مثبت اندیشی -شامل 5 ساعت  استاد: دکتر شاهین فرهنگ  ( اختیاری)

2- تفسیر قطر های قرآن کریم - شامل 7 ساعت استاد: حجت السلام و المسلمین قرائتی (اجباری)

3- حکمت روزه و احکام آن -شامل 4 ساعت  استاد: آیت الله جوادی آملی (اختیاری)

تذکر :

1- تمامی دروس اعلام شده برای آندسته از همکارانی که قبلا دروس را نگذرانده باشند امتیاز آموزشی خواهد داشت.

2- ثبت امتیاز آموزشی توسط رابطین محترم آموزش هر واحد در مدت زمان تعیین شده خواهد بود

4- جهت صدور گواهی پایان جشنواره در صورتیکه از دوره تعریف شده نهاد رهبری دانشگاه دوره عروج ثانیه ها ، دروس اعلام شده گذرانده شود هیچ هزینه توسط سامانه در زمان ثبت نام و چاپ گواهینامه دریافت نخواهد شد در غیر این صورت ( جستجو کردن نام درس در سامانه و گذراندن آن ) در زمان صدور و چاپ گواهینامه توسط سامانه هزینه دریافت خواهد شد.

5- جهت صدور گواهی دوره حتما گزینه دریافت گواهی دوره عروج ثانیه ها اقدام گردد و نیازی به دریافت گواهی تک تک دروس نیست.

جهتشرکت در جشنواره اینجا کلیک نمائید.

1401/01/22