دعوت سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه جهت حضور در جشنواره قرآنی

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه حجت الاسلام و المسلمین دکتر اکبری مطلق با اشاره به جایگاه رفیع قرآن در زندگی جوامع بشری بالاخص جوامع اسلامی خاطر نشان کرد : قرآن به مانند چراغ راهی است که بهره بردن از آن به منزله خروج از ظلمت و تاریکی و رهنمون شدن بسوی روشنایی و سعادت دنیوی و اخروی است.

وی جشنواره قرآنی را فرصتی مناسب جهت آشنایی و بهره مندی هرچه بیشتر ازمعارف الهی برشمرد و افزود: اکنون که در آستانه برگزاری بیست وششمین جشنواره قرآنی هدهد قرار داریم اینجانب از کلیه دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی اعم از اساتید بزرگوار ، کارکنان محترم و دانشجویان عزیز جهت حضور در جشنواره دعوت مینمایم.

لازم به ذکر است ثبت نام در جشنواره بدلیل استقبال چشمگیر دانشگاهیان تا 30 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد به شماره05632395332 تماس حاصل فرمایید.

1400/08/17