برگزاری مسابقه نقاشی ویژه فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه به مناسبت عید سعید غدیر خم

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ؛ نهاد رهبری با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به مناسبت عید سعید غدیر خم مسابقه نقاشی ویژه فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه را برگزار می نمایند.

بنا به این گزارش مسابقه مذکور ویژه سنین 5 تا 15سال و با موضوعاتی نظیر نماز ، سیر اخلاقی و زندگی امام علی (ع) ، اخلاق ، مهربانی ، شجاعت و کمک به دیگران می باشد که شرکت کنندگان می توانند آثار خود را در کاغذ A4 به صورت حضوری به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه تحویل یا به آدرس ایمیل  Nahad@bums.ac.ir  ارسال نمایند .

مهلت شرکت در مسابقه از تاریخ  99/05/08 لغایت 99/05/25 می باشد که پس از داوری آثار ارسالی به قید قرعه به 14 نفر از شرکت کنندگان که بهترین اثر را ارسال نمایند هدیه نفیسی اهداء خواهد شد ضمناً شرکت کنندگان فقط مجاز به شرکت در یک موضوع می باشند.

1399/05/05