برگزاری مسابقه خلاصه نویسی کتاب ویژه اساتید ، کارکنان دانشگاه به مناسب عید سعید غدیر خم

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ؛ نهاد رهبری با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به مناسبت عید سعید غدیر خم مسابقه خلاصه نویسی از کتاب خط روشن را برگزار می نمایند.

بنا به این گزارش کلیه اساتید و کارکنان دانشگاه می توانند از تاریخ  99/05/08 لغایت 99/05/25 در این مسابقه شرکت نمایند که به قید قرعه به 8 نفر از شرکت کنندگان که بهترین خلاصه را ارسال نمایند هدایای نفیسی اهداء خواهد شد .

شایان ذکر است شرکت کنندگان می توانند به انتخاب خود 5 فصل از 9 فصل کتاب مذکور را خلاصه و حداکثر در 5 صفحه A4  را به صورت حضوری به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه تحویل یا به آدرس ایمیل Nahad@bums.ac.ir   ارسال نمایند. هم چنین علاقه مندان جهت دریافت کتاب می توانند به نهاد رهبری ، معاونت فرهنگی و دانشجویی ، معاونت آموزشی و یا روابط عمومی دانشگاه مراجعه نماید.

1399/05/05