ویژه برنامه «پیک عاشقی» برای مزدوجین دانشجو

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌ رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، برنامه‌های آموزشی ستاد ازدواج دانشجویی نیز عمدتا بر موضوعات مورد نیاز زوجین دانشجو در سال های نخست تشکیل زندگی مشترک، متمرکز است. در حال حاضر که با توجه به شیوع ویروس کرونا، شرایط ویژه بهداشتی کشور و تعطیلی مراکز آموزشی و همایش‌های مختلف، اعزام بخشی از کاروان‌های زوجین دانشجو به مشهد مقدس جهت حضور در بیست و سومین دوره مراسم ازدواج دانشجویی(طرح ملی همسفر تا بهشت) نیز به حالت تعلیق در آمده است، ستاد ازدواج دانشجویی کشور در نظر دارد به منظور بهینه‌سازی اوقات فراغت زوجین و تداوم ارتباط با آنان، برنامه‌های آموزشی خود در حوزه خانواده را بصورت مجازی در این ایام، استمرار بخشد.

مدت زمان اجرای این برنامه:

24 اسفندماه 1398 لغایت 15 فروردین 1399 به همراه جوایز ویژه در هر بخش برگزار می‌شود.

شرایط شرکت کنندگان:

همه مزدوجین کشور از ابتدای سال 93 تا پایان سال 98 که ازدواج دانشجویی داشته اند (خانم یا آقا یا هر دو، در زمان تحصیل در دانشگاه ازدواج کرده‌اند)

زوج‌های دانشجوی شرکت کننده در طرح ملی همسفر تا بهشت که بازه عقدشان از سال 93 تا پایان سال 98 باشد. (اعم از اینکه به سفر مشهدمقدس اعزام شده‌اند یا خیر)

جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در دوره اینجا کلیک نمائید.

1398/12/21