ثبت نام بیست و دومین دوره عتبات عالیات دانشگاهیان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ؛ حجت الاسلام والمسلمین سید حسن سیدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت : ثبت نام دور جدید بیست و دومین دوره عتبات دانشگاهیان از 27 بهمن 98 آغاز شد. دانشگاهیان تا 3 اسفند 98 می توانند با مراجعه به سایت labbayk.ir    نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

حجت الاسلام والمسلمین سیدی افزود: قرعه کشی دانشگاهیان برای اعزام به عتبات در این دوره 5 اسفندماه انجام می شود و اعزام دانشگاهیان از 18 اسفند 98 مصادف با 13 رجب سالروز ولادت امیرالمؤمنین علی (ع) شروع می شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه خاطرنشان کرد: اعزام ها تا 27 فروردین 99 مصادف با 21شعبان ادامه خواهد داشت و با توجه به اینکه این دوره کمی با تأخیر آغاز شد، برای اعزام دانشگاهیان 150 کاروان پیش بینی شده است که 110 کاروان آن به صورت هوایی و 40 کاروان به صورت زمینی اعزام خواهند شد.

حجت الاسلام والمسلمین سیدی ادامه داد: هماهنگی با بانک طرف تعهد ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان صورت گرفته است و زائران هوایی 3 میلیون تومان و زائران زمینی یک و نیم میلیون تومان می توانند بعد از ثبت نام، قرعه کشی و قطعی شدن اعزامشان با ارائه مدارک به بانک مذکور دریافت کنند.

وی با اشاره به هزینه ثبت نام در این دوره افزود: هزینه کاروان هوایی حدود 4 میلیون تومان و هزینه کاروان زمینی حدود 2 میلیون تومان است و با توجه به اینکه در این دوره با محدودیت زمان مواجه بودیم، تمرکز خود را فقط بر روی اعزام کاروان های متأهل دانشگاهی متمرکز کرده ایم و در این دوره دانشجویان مجرد دختر اعزام نخواهند شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه مراجعه یا با شماره تلفن 32395020 تماس حاصل فرمائید .

جهت ثبت نام اینجا کلیک نمائید.

1398/11/29